ПЕЧАТ И ИЗДАВАНЕ НА КНИГИ

на

ПЕЧАТ И ИЗДАВАНЕ НА КНИГИ – ИК орбита дизайн студио


Книгата и начинът, по който е оформена, заедно с нейното съдържание я правят пазарен продукт. Всяка книга е уникална и изисква внимателно и професионално оформление. До отпечатването на книга се стига след като се извървят необходимите стъпки.

Процесът включва предпечатна подготовка, която е важна за качествения краен продукт. Предпечатната подготовка е процес, при който се извършва обработка на книжно тяло за неговото отпечатване в печатницата.

Предпечатната подготовка изисква:

  • набор на текст при необходимост;
  • редактиране;
  • коректура;
  • страниране;
  • оформление на корица.

  • Книгата се проверява поне 2 пъти за граматически и пунктуационни грешки, което получавате писмено на имейл за одобрение.
  • Всяка стъпка от нашата работа се съгласува с автора и се изисква неговото одобрение.
  • Изборът на правилната хартия също е определящ за качеството на крайния продукт.

Разбира се това, което грабва е корицата. Професионалното й оформление я правят продаваема, защото читателят не познава нейното съдържание, но може да бъде привлечен от красива корица и грабващо заглавие.

Наше задължение е да получим и ISBN (International Standard Book Number) за вашата книга, който се отпечатва на вътрешната корица. Чрез този уникален, индивидуален номер на вашата книга, тя се включва в Националния регистър за издаване на книги в България и в Международния издателски регистър.

За всяка книга изготвяме индивидуална оферта, която зависи от много фактори – размер и обем на книжното тяло, вида на корицата, хартия, има ли цветни страници, графики, снимки, формули, таблици и т.н.

От значение също така за крайната цена е дали книжното тяло ще бъде лепено или шито, дали корицата е мека или твърда, обема на хартията за вътрешните страници, както и на корицата, брой страници и много други.


За оферта за Издаване и печат на книга, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин:
тел.: +359 885 047 630може да пишете и на Viber понеделник-петък от 10:00 до 19:00 ч.
e-mail: orbitadesign1@gmail.com

Работим само онлайн. Изпращането на готовите материали става с Еконт или Спиди за сметка на получателя. Работим с плащане по банков път, след издаване на фактура от наша страна.