ВЪНШНА РЕКЛАМА

на

БРАНДИРАНЕ НА ОБЕКТИ – МАГАЗИНИ, ОФИСИ, СТУДИА

Добрата външна реклама е от изключително значение, тъй като външният облик на Вашият обект е първото, което ще забележи потенциалният клиент.

Именно затова при изработката на проекта се съобразяваме със сферата на дейността Ви, фирмената идентичност, таргет групата, към която бизнесът Ви е насочен.

Работим изключително улеснено с нашите клиенти, като в повечето случаи не е нужно и идването на място, ако можете да вземете сами размерите на витрината.

Предлагаме цялостна изработка на външна реклама, която включва:

  • Дизайн и проект;
  • Подготовка за различни видове печат и изрязване от фолио;
  • Монтаж на място от професионалисти.

Работим с широкоформатни плотери за печат на различни медии: винил, пвц фолио, песакоструйно фолио, автомобилни фолиа и др. Светещи и несветещи табели, като материалите варират от пвц плоскости, плексиглас до инокс и др.

Цените са много индивидуални. Цената за проект зависи от големината на рекламната площ, дали ще бъде предимно с надписи или изображения. Обикновено цената за проект на едно средно помещение (салон за красота, магазин и т.н.) е в рамките на 120 лв.

Цената за печат и монтаж отново се определя от вида и материалите. Може да е само рязано фолио, може да е печат на перфо фолио, може да е печат с изрязване по форма. всички цени за печат и монтаж се калкулират на кв. метър.



За оферта за Външна реклама, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин:
тел.: +359 885 047 630може да пишете и на Viber понеделник-петък от 10:00 до 19:00 ч.
e-mail: orbitadesign1@gmail.com

Работим само онлайн. Изпращането на готовите материали става с Еконт или Спиди за сметка на получателя. Работим с плащане по банков път, след издаване на фактура от наша страна.