А Вие имате ли тази книга?

на

ПЪТЯТ НА ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ

автор: Водолея

Книга - Пътят на духовното развитие
Автор: Водолея
ИК Орбита дизайн студио

ИК Орбита дизайн студио

Автор на корицата: Даниела Драганова

Книгата е едно предизвикателство да опознаем себе си и ни провокира към размисли и разсъждения за по-задълбочено осмисляне на съществуването ни.
В текстовете се срещат науката, религията и мистиката, повеждайки ни по духовните пътища.
Предстои едно увлекателно пътешествие из духовните хоризонти в лутанията на душата между живота на Земята и вечността.

Прочетете повече за книгата от самата авторка Тук

Може да поръчате книгата с доставка до адрес или офис на куриер директно от нас – Орбита дизайн студио по най-удобния за Вас начин:
тел.: +359 885 047 630 – (може и Viber) понеделник-петък от 10:00 до 19:00 ч.
e-mail: orbitadesign1@gmail.com

Ето няколко думи от самата авторка на книгата, която разтваря завесите и повдига любопитството на читателя:

Път, защото ни води през теми и въпроси, които будят интереса на съвременния човек.
Духовно развитие, защото открехва една по една вратите на това, което ни вълнува. Открива прозореца на видимото и невидимото, на истинското в човешкия живот, на всичко, което осмисля дните ни и пребиваването на душата на Земята.
С текста тръгвате на пътешествие през житейски събития, символи и знаци, традиции, празници и ритуали. Пътешествате във времето и пространството, в далечното минало и необозримото бъдеще.

Четивото ни провокира към осъзнаването на смисъла на човешкия живот в търсене на отговорите на вечните въпроси, стояли пред човечеството. Намират място и темите за времето, цветовете, дните от седмицата и сезоните, планетите, скъпоценните камъни, числата, стихиите и още много други.
Трудно е с няколко думи да се даде яснота за съдържанието на финия текст, в който потъва читателя. В книгата се преплитат авторските изживявания с древния човешки опит, натрупаната мъдрост и вярата за по-доброто ни съществуване.
Обърнато е специално внимание на символите – символите в живота ни, тяхното значение и сила. Значението на числата, цветовете, формите и геометричните фигури, музиката, силите и стихиите, елементите и много други. Многобройните символи, които съпътстват текста ни откриват нови хоризонти и по-задълбочено и осмислено възприемане на света.
Видимото и невидимото вървят ръка за ръка и ни отвеждат към безсмъртието на душата и вечността.

За любителите на астрологичните знания са застъпени въпросите за Слънчевата система, планетите и влиянието им върху живота на Земята, както и зодиакалните знаци.
В книгата ще намерите отговори или сами ще стигнете до тях на хиляди въпроси, които са вълнували човечеството, откакто свят светува. Вечните въпроси за смисъла на човешкия живот, за безкрайното пътешествие на душата, за прераждането и безсмъртието са разгледани по достъпен, увлекателен и разбираем начин.


Стилът на книгата е лесен за възприемане, ефирен и увлекателен и същевременно подбужда към размисъл пробудената за духовни теми душа.
Едно пътуване от далечното минало към безкрайното бъдеще, в което пътешествие централно място заема човекът. Книгата е наслада за ума и душата. Разсъжденията за човека и мястото му във Вселената, за връзката му с природата и неговата подчиненост на природните закони допълват представата ни за собствения ни живот и предназначение. Вероятно ще се докоснете до знания, които ще Ви изумят и същевременно ще Ви обогатят.


Запитвали ле сте се от къде сме произлезли и какъв е изминалият и предстоящият път на човечеството. А знаете ли колко са предходните човешки раси, ние коя сме и колко още ще има? Защо са погубени нашите предшественици?
Книгата ни пренася от далечното минало към далечното бъдеще в търсене на отговорите за смисъла на човешкия живот. Интригуващо четиво, в което се срещат различни позиции и ни повеждат на увлекателното пътешествие през света на символите и знаците. Потапяме се в един осезаем, но и невидим свят, който ни кара да прогледнем за истинската същност на човека и неговото място.
Някои читатели я наричат енциклопедия, други дават смелото определение на съвременна житейска библия, трети я оприличават на ръководство, в което можеш да намериш тема, която в даден момент те вълнува.

Книгата Ви докосва до най-фините звуци на природата и космическото пространство. Осветява темите за енергийната система на човек с неговите енергийни канали – меридианите, енергийните центрове – чакрите и седемте ни тела.


В търсене на смисъла на човешкия живот са вплетени символите и знаците, древните знания и съвременните учения. Докосват се науката, религията и мистерията в търсене на истината. Четивото увлича с разнообразната си тематика, която прелива една в друга, като морските приливи и отливи ни носи по духовните простори. Провокира към много размисли, отговаря на зова на душата, надниква дълбоко в човешката същност. Една палитра от чувства и емоции, задълбочени знания и мъдри разсъждения. Книгата обогатява в много направление и отваря сетивата за ново възприемане на света и заобикалящата ни действителност. Темата за величието на българския народ не е подмината – за нашите носии, за традициите и обичаите. Впечатляващи са редовете за съдбата, кармата, раждането и смъртта, духа и душата, астрологията, планетите, звездите и зодиакалните знаци. Неусетно стигате до въпросите за силата на мисълта, вибрациите, развитието на интуицията и скритите способности на човек.
Уникално по рода си четиво, което ни провокира към много размисли. Предизвикателство, което ни помага да опознаем по-добре себе си. Книгата разкрива много тайни, навлиза в дълбините на човешкото съзнание, докосва емоциите и чувствата. Четивото ни потапя в света на окултното и мистериите, срещайки ни с различните гледни точки и мнения.
Едно увлекателно пътешествие из духовните хоризонти в лутанията на душата между живота на Земята и вечността.


В книгата са съчетани авторските преживявания, натрупаният опит и прозрения. Текстът провокира към пробуждане на съзнанието и осмисляне на собствените чувства и емоции. Всеки човек притежава скрити способности, за които не подозира и неразвита сетивност, която не е активирана. Постепенно читателят се освобождава от предразсъдъците и създава своя гледна точка за човешкия живот и неговия смисъл. Осъзнаването на много от явленията, които ни съпътстват променя светогледа и истината за човешкото съществуване. Присъствието на темите за здравословното ни състояние, храненето, болестите и причините за тях, силата на мисловната енергия, страха и гнева, благодарността, прошката и свободата увлекателно ни пренасят през страниците. Преплитат се знания за молитвата, медитацията и мантрата, въздействието на планетите и значението на дните от седмицата, месеците и годините, които неусетно ни пренасят към следващите теми за сътворението на света, човешките раси, смъртта и безсмъртието. Лекотата, с която се чете книгата и размислите, който пробужда у нас текстът го превръщат в увлекателно и незабравимо преживяване. Откриваме и актуални прозрения за човешката глупост и завист, които са сред любимите авторски теми.
В търсенето на смисъла на човешкия живот, авторът ни пренася през различни светове. Търси допирните точки между науката, мистиката, религията и различните учения.

Текстът в книгата провокира към дълбоки размисли, а това което става ясно е, че в самотата човек може никога да не бъде самотен. Изключително увлекателно четиво, което се чете на един дъх и същевременно те кара да помислиш, да осмислиш и разбереш. В търсене на истината и осъзнаване на смисъла на човешкия живот са вплетени символите и знаците, древните знания и съвременните учения.
Срешат се науката, религията и мистерията, откриват се неподозирани връзки и зависимости.
Човек проглежда за неговата истинска същност, осмисля съществуването си, поглежда по нов начин света, живота и себе си. Замисля се за начина си на живот и културата на хранене, надниква дълбоко в своята душевност, а палитрата от мисли, чувства и емоции, която го владее се пробужда за нов живот. Отваря сетивата за ново възприемане на света. Четивото увлича с разнообразната тематика, която прелива една в друга, като морските приливи и отливи, от страница на страница неусетно ни провокира към нови и нови размисли. Впечатляващи са редовете за съдбата, кармата, раждането и смъртта, духа и душата, астрологията, планетите, звездите и зодиакалните знаци.
Подарете си това незабравимо и увлекателно пътешествие, в което се събират далечното минало, настоящето и бъдещето и се разкриват тайни за Човека и Вселената по достъпен и разбираем начин.

ЦЕНА: 45 лв. > 36 лв.

Може да поръчате книгата с доставка до адрес или офис на куриер директно от нас – Орбита дизайн студио:
тел.: +359 885 047 630 – (може и Viber) понеделник-петък от 10:00 до 19:00 ч.
e-mail: orbitadesign1@gmail.com

Доставката е за сметка на получателя, според тарифата на избрания куриер. За поръчки на по-големи количества (за книжарници и др.), моля направете запитване.