Визитки с топъл печат

на
Визитки с топъл печат и преге

Визитките с топъл печат придават един завършен луксозен вид на изделието, като акценти могат да бъдат само детайли като надпис или лого. Качественият топъл печат е траен и не се отделя от повърхността, затова и подбираме внимателно нашите партньори, на които възлагаме изработката.

Топлият печат може да бъде в различни нюанси на злато, сребро, мед, бронз или металици като лилаво, синьо и др. Добре се съчетава и с преге, като от едната страна на хартията релефът е изпъкнат, а от другата страна вдлъбнат. Топлият печат може да бъде изработен и върху ефектни картони, за една по-изчистена и тежка визия, например визитка от дебел черен картон със сребърни надписи, или червен плайк (синтетична матова хартия, кадифена на допир) с лого от старо злато… Вариантите са неописуемо много, затова и ние сме насреща, за да обсъдим заедно Вашите идеи и нашите предложения.

Цената на визитки с топъл печат зависи от площта на печата, както и от самия тираж и вида хартия, който ще се използва. Препоръчваме Ви да направите запитване за изработка на посочените Контакти

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s